20 Ιουνίου 2011

'Θέ μου, τι μάτια πάναστρα'


Για όσα καταφέρατε, για όσα θα μπορούσατε, για όσα θα πραγματοποιήσετε, Μαίρη, Φιλιώ, Σοφία, Ρενάτε, Φιορέλα, Δήμητρα, Έλλη, Κωνσταντίνα, ένα μεγάλο μπράβο.
Καλή αρχή! Και να θυμάστε:" το κεφάλι των παιδιών δεν είναι δοχείο να το γεμίσουμε, είναι σπίρτο να το ανάψουμε."*

*για την αντιγραφή: Χρίστος Τσολάκης, ομότιμος καθηγητής Α.Π.Θ.

6 σχόλια:

  1. Α, βλέπω επιτυχίες; Τα θερμά θερμά θερμά μου συγχαρητήρια. τι λέτε, ήρθε τώρα η ώρα για τον Ρίτσο μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΚΥΡΙΟΥΛΑ ΜΑΣ ... :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κυρια ευχαριστουμε πολυ!!!Να 'στε καλα και παντα να γινεστε η αφοφμη για την εναρξη αυτης της πνευματικης-λογοτεχνικης πυρκαγιας που αναψατε σε εμας!!Κ.Κωττη η συναντηση μας τωρα πια δεν εχει αλλο λογο αναβολης και επιβαλλεται νομιζω :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστούμε για όλα...! Για ΟΛΑ ΟΛΑ! Και για όσα μάθαμε από σας σαν καθηγήτρια, αλλά πολύ περισσότερο και για όσα μάθαμε από σας σαν άνθρωπο. Είναι πολύ ωραίο να υπάρχουν ακόμη καθηγητές που αλήθεια νοιάζονται για τους μαθητές τους όπως ένας γονιός για τα παιδιά τους!
    Βάλατε κι εσείς το λιθαράκι σας για να περάσουν πιο όμορφα τα τρία χρόνια του λυκείου και ειδικά η τελευταία δύσκολη τάξη!
    Φιλάκια πολλά και καλοκαιρινά!!! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άντί απάντησης:
    "Έχει και η ψυχή τον δικό της κονιορτό που εάν σηκωθεί μέσα μας αέρας, αλίμονο. Οι ορμές χτυπάνε στα παράθυρα,τα τζάμια θρυμματίζονται. Λίγοι ξέρουν ότι ο υπερθετικός στα αισθήματα σχηματίζεται με το φως, όχι με τη δύναμη. Κι ότι χρειάζεται χάδι εκεί που βάζουν μαχαίρι."
    Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΣ, Ο.Ελύτης
    Εγώ σας ευχαριστώ, μικρές μου:))
    Εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ξέρω πού να το γράψω οπότε το γράφω σαν σχόλιο...Κανένα βιβλιαράκι να μας προτείνετε για το καλοκαίρι??? :) Περιμένω νέo post!

    ΑπάντησηΔιαγραφή